TMI Tuesday: The Christmas Edition

TMI Tuesday, the Christmas edition.

 


1. Have you ever kissed someone under mistletoe?

ANSWER: Yes.  i am hoping to do so again and hopefully will give someone some oral sex under it

2. Eggnog or hot chocolate?

ANSWER:Neither.   I don’ton’t like hot drinks period and eggnog has never done anything for me.

3. Colored or white lights on a Christmas tree?

ANSWER: Colored lights. i enjoy multiple of colors of light.

4. Real or fake Christmas tree?

ANSWER: Fake. Easy to put up. Easy to take down. Easy to put in a box and lights already on them and store in one’s basement for years.  Also many years ago i went to a Christmas tree farm to cut a tree down. it was a beautiful day and when i got to the farm a light snow fell, It was just beautiful and mystical.  After walking around the farm for 2 hours i didn’t have the will to cut a tree down. so i bought my first fake tree

5. What tops your Christmas tree?

ANSWER: A femdom Christmas angel. Just my dream a star atop mine

6. Candy canes, yuck or yum?

ANSWER: Yumyum i have an oral fixation so i just love sucking up and down a cane stick.

7. What is your favorite holiday dessert?

ANSWER: Candy Pie from Baker’s square.Chocolate cream pie whip cream and peppermint

BONUS: Are you going on holiday during the December holiday season? Where?

ANSWER: Yes in Mexico. My first time away from my entire family . i’m with my daughter , 2 granddaughters, and her family. The live in a small town very old fashion.   

 

MERRY CHRISTMAS To ALL

 

 

————

How to play TMI Tuesday: Copy the above TMI Tuesday questions to your web space (i.e., a blog). Answer the questions there, then leave a comment below, on this blog post, so we’ll all know where to read your responses. Please don’t forget to link to TMITuesdayBlog from your website!

___tmituesdayblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s